Boliger hos KKIK

Aksehuset
Ungdomsboliger beliggende i et nyt boligområde fra 2020
Der er kort afstand til indkøb, strand og offentlige transportmidler.  
 

Albertslund Ungdomsboliger (Morbærhaven)
Albertslund Ungdomsboliger er et alment boligselskab beliggende i det nordlige Albertslund med 1063 små lejligheder særligt egnet til uddannelsessøgende. Ligesom andre boligafdelinger i almene boligselskaber er Morbærhaven organiseret ud fra et demokratisk ideal. Dvs., at beboerne skal have muligheden for at påvirke de beslutninger der træffes på kollegiet. Beboermøderne er den væsentlige garant for den ambition. Det er IKKE tilladt for ansøgere med hjemmeboende børn at søge denne ejendom.

I bebyggelsen Morbærhaven, tilhørende det almene boligselskab Albertslund Ungdomsboliger, findes der 1064 små lejligheder særligt egnet til uddannelsessøgende.

Kollegiet ligger i Albertslund, hvor der er under 30 minutter med det offentlige til henholdsvis København H, Roskilde og Ballerup station.

Benytter man sig af bil er der i Morbærhaven gode parkeringsforhold - også for elbiler.

Udover de blot 5 minutters gå gang til Vestskoven og store grønne arealer udenfor hoveddøren, så tilbyder Morbærhaven også et stort udvalg af sociale aktiviteter. Kollegiet har siden dets oprindelse stillet lokaler til rådighed, således at de kreative beboere i Morbærhaven har kunnet udfolde sig ved bl.a. at have lokaler til træsløjd, band-øvninger, motionsrum, genbrugsrum; hvor alt der doneres er gratis for beboere, computerrum til LAN, brætspil m.m.

Indkøbsmulighederne ligger heller ikke mere end et stenkast væk, uanset om det er dagligvarer eller fastfood.

Der vil være mulighed for at søge om boligstøtte når du bor på kollegiet.

Alle boliger udlejes umøbleret.

Det er ikke tilladt at have børn i Morbærhaven.

Hund og kat er tilladt, så længe de registreres på beboerkontoret i Center 1, med undtagelse af blok 7, hvor husdyr ikke er tilladt.
 

Amagerbrogade 268 (administreres af Norhjem)
Amagerbrogade 268 er oprindelig opført i 1969 og har fungeret som logi- og behandlingscenter i flere forskellige sammenhænge. Ejendommen er i 2009 om- og tilbygget med 2 etager så den i dag indeholder 90 moderne 1 og 2 rums ungdomsboliger. Derved står ejendommen som et landemærke på Amager. Alle de nye ungdomsboligr har eget køkken og badeværelse.
 

Dahlerup Ungdomsboliger
80 nyindrettede boliger i hjertet af København. Indrettet i en kontorejendom fra 1937, som også rummer 40 andelsboliger, 3 kontorlejemål og en italiensk restaurant. Den lukkede gårdhave er indrettet med plantekasser, borde og bænke. Der er 4 fælleskøkkener til frit brug knyttet til ejendommen. 
 

Danmarks Internationale Kollegium
Danmarks Internationale Kollegium ligger ved Albertslund Station (20 min. til Hovedbanegården). Kollegiet består af 16 blokke med grønne områder imellem og en sø for enden af kollegiet. Værelserne har eget bad, toilet og forrum. Der er 2 fælleskøkkener og 2 stuer i hver blok. For enden af hver blok ligger 2-værelses lejligheder for par. Kollegiets overordnede styring varetages af bestyrelsen, som har overdraget en del af styringen til beboervalgte kollegianere.
 

Det nye Emdrupborg Kollegium (administreres af FA09) 
Emdrupborg Kollegiet ligger på Emdrupvej 54 A-C, 2400 København NV i naturskønne omgivelser ved Emdrup Sø - tæt på S-tog/bus og ca. 20 min. på cykel fra Rådhuspladsen.
Kollegiet er opført i 2008, som 3 punkthuse med hver 4 etager - i alt 111 lejemål.
Hver etage har et fælleskøkken.
Emdrupborg Kollegiet administreres af FA2009,Stationsparken 24, 2. th., 2600 Glostrup.
 

Falkoner Kollegiet (administreres as WA aps)
 

Frankrigsgade Kollegiet
Nyrenoveret bygning, med blandt andet nye badeværelser. Frankrigsgade Kollegiet består af 126 værelser med bad og toilet samt fælleskøkken. Der er altan til alle værelser. Centralt beliggende ved metro og Amagercentret.
 

Grønjordskollegiet (administreres af FA09)
Kollegiet ligger ved dejlige grønne omgivelser, nær KUA og Metro.
 

Hedorfs Kollegium
Beliggende ved Flintholm Station tæt på Copenhagen Business School og Niels Brock. Gode indkøbsmuligheder og få minutter med metro til centrum. 52 nyopførte etværelses lejligheder med eget bad, toilet og trinettekøkken fordelt på fire etager med alrum på hver etage til fælles madlavning og socialt samvær. Til lejligheden hører pulterrum, dørtelefon og adgang til vaskeri samt cykelskur. Møblerede værelser udlejes KUN til udenlandske studerende - fortrinsvis til udvekslingsstuderende.
 

Holger Danskes Vej 89 (administreres af Dansk Financia)
 

Holmbladsgade (administreres af Norhjem)
Holmbladsgade 70 c, København er i 2004 / 2005 ombygget fra en erhvervsejendom, der var en del af Sadolin - Holmblads bygninger på Amager. De gamle bygninger er totalrenoveret så den gamle bygning 24 i dag er indrettet med ialt 35 moderne ungdomsboliger.
 

Hvidovre Hospitals Kollegium
Hvidovre Hospitals Kollegium består af 8 blokke på hver 2 etager med grønne områder mellem blokkene. Kollegiet har 296 værelser med eget bad, toilet og forrum med indbyggede skabe samt fælles køkken. Hvert værelse har kabelTV-stik telefonstik samt netværksstik. Bus 650S har stoppested ved kollegiet og nærmeste S-tog-station er Rødovre Station. Kollegiet har eget fodboldhold, fodboldbane, basketball bane og volleyballbane.
 

Kagså Kollegiet
Grønne omgivelser er karakteristisk for Kagså kollegiet, der er beliggende i Gladsaxe kommune nær Herlev Amtssygehus. Kollegiet har navn efter det lille vandløb Kagsåen der passerer forbi kollegiet på sin vej til Kagsmosen i Husum. Kagså Kollegiet består af 308 lejemål, der er beliggende på et stort åbent område, der skråner svagt mod Kagsåen. Dette har muliggjort at skabe niveauforskelle mellem de enkelte boligblokke, og dermed frembringe små afgrænsninger blokkene imellem. Næsten alle kollegiets grønne områder er dog til fælles afbenyttelse.
 

Kollegiet Granbo (administreres af Københavns Kommune)
I dejlige naturomgivelser ligger i Brønshøj kollegiet Granbo. Ejendommen har 7 etager, elevator, fælles vaskeri, og parkering lige neden for indgangen. Alle lejemål i ejendommen har eget bad, toilet, køkken og en mindre altan.
 

Kollegiet Sofiegården (administreres af FA09)
Kollegiet Sofiegården er en del af det christianshavnske miljø, der bl.a. omfattter caféliv ved Kanalen, Christiania og hyggeture på Volden. Sofiegården sætter en ære i, at beboerdemokratiet fungerer, og beboermødet er således kollegiets øverste myndighed. På de månedlige møder diskuteres alt fra vaskepulver over cykelstativer til renoveringsarbejder og budgetter. Alle beboere har dermed direkte indflydelse på alle beslutninger. Kollegiet står selv for udlejningen og en stor del af administationen foregår på selve Sofiegården. Alle ansatte er beboere og under uddannelse.
 

Kornerupkollegiet (administreres af FA09)
Kornerupkollegiet er beliggende i yderst attraktivt krydsfelt mellem natur, fritids- og sportsfaciliteter samt gode indkøbs- og transportmuligheder. 
Kollegieværelserne varier i størrelser mellem 34-39 m2 og indrettet med eget badeværelse. I stueetagen finder man et fællesrum med køkken og spisepladser, hvor man kan mødes med sine naboer.
 

Kulbanekollegiet (administreres af FA09)
Kulbanekollegiet er et nyrenoveret kollegium der åbnede i juni 2020.
Kollegiet består af 82 kollegieboliger, heriblandt 4 handicapegnende kollegieboliger samt 4 familieboliger.

Kollegiet tilbyder flere forskellige faciliteter heriblandt kan nævnes vaskeri, cykelkælder, parkering samt opbevaringsrum.
Desuden er der fællesstue og -køkken på alle etager (med undtagelse af øverste etage) samt skønne udendørsarealer.

Kollegiet er placeret i Kulbanekvarteret i Valby. Området omkring kollegiet er under fornyelse, hvor borgere, ildsjæle og andre interessenter skaber fokus på fysiske, sociale og kulturelle sammenhænge. Kollegiet er altså placeret i et område, som er under løbende udvikling.
Kulbanekollegiet ligger i gåafstand til Vigerslev Allé Station, og der er desuden god busforbindelse. I området omkring kollegiet findes ligeledes gode indkøbsmuligheder, og få minutters gang fra kollegiet er der mulighed for at gå tur i Vigerslevparken. I løbet af 20 minutter er det muligt at være i hjertet af København og kollegiet ligger i fin cykelafstand til diverse uddannelsesinstitutioner.
 

Kvintus Kollegiet
Centralt beliggende ejendom på Amager. Flot gårdmiljø, som beboerne selv har lavet. Alle lejemål har eget køkken, bad og toilet. Det er ikke tilladt at holde husdyr.
 

Murergården (administreres af DAB)
 

Rebæk Søpark Kollegiet
Rebæk Søpark Kollegiet ligger i det nordvestlige hjørne af Hvidovre, ca. 3 minutters gang fra Rødovre Station. Kollegiet er et frit beliggende etagebyggeri med 361 værelser med eget bad, toilet og forrum med indbyggede skabe. Hvert værelse har store vinduer, netværksstik, kabelTVstik og telefonstik. Beboerne har fri adgang til en række fællesfaciliteter, hvilket skaber et hyggeligt socialt miljø på kollegiet. Fra Rødovre Station er der gode transportmuligheder med tog og bus til Lyngby, Frederiksberg og København C,- eksempelvis tager det kun 12 min. med tog til Hovedbanegården. Kollegiet ligger lige ved Rebæk Søpark og Brøndbyskoven, så der er rig mulighed for udendørsaktiviteter som fodbold, rundbold, løbeture og solbadning.
 

Robert Jacobsen Kollegiet (administreres af Newsec)
Nyopført kollegium fra 2012. Kollegiet er omgivet af 2.000 hektar fredet natur med masser af plads til aktivitet - og til fred og ro. Metroen løbr gennem hele Ørestadbydelen og har sin endestation netop dér, hvor kollegiet ligger. Med Metroen kan du være på Christianshavn på 11 minutter, på Nørrebro (indre by) på 14 minutter og på Frederiksberg på bare 18 minutter.
 

Sadolin Kollegiet 
57 kollegie lejligheder centralt beliggende på Amager. Kollegiet ligger meget tæt på bus og Metro: Lækre fællesfaciliter samt gode indkøbsmuligheder i underetagen i ejendommen.
 

Solbakken
Kollegium beliggende i grønne omgivelser med fokus på familier. Der findes daginstitutioner for de 0-6-årige i bygningen, og der er jævnligt arrangementer hvor børn tilgodeses.
 

Stærevej (administreres af Norhjem)
Stærevej 66-68 er opført i 1969 og har tidligere fungeret som plejehjem. Ejendommen er ombygget i 2011 og udvidet med yderlige 1 etage.
Derved står ejendommen totalrenoveret med 80 moderne ungdomsboliger, alle med eget køkken og bad.
 

Sømoseparken (administreres af Norhjem)
Ejendommen er bygget i 2006 og indeholder 100 1 værelses lejligheder, heraf 6 handicapvenlige boliger. Alle boligerne er indrettet med eget køkken, toilet og bad. Ejendommen er beliggende i umiddelbar nærhed af ingeniørskolen i København. Desuden har Sømoseparken Den Kgl. Veterinær- og Landbo-højskole som nabo.
 

Øens Kollegium
Øens Kollegium er under opførelse på Øresundsvej 92-94, 2300 København S.
Der kan søges boligstøtte til alle boligtyper.
Kollegiet bliver total røgfrit både på værelser og fællesarealer.
 

Øresundskollegiet (administreres af FA09)
Nordens største kollegium er beliggende først på Amager. Kollegiet har gennem de seneste år, fået foretaget renoveringer af forskellige områder, og fremstår som et godt, pændt og velholdt kollegium. Der er gode transport muligheder ind til København, både med Metro og bus.
Øresundskollegiet administreres af FA09, Stationsparken 24, 5. th., 2600 Glostrup.
  RYGNING ER FORBUDT I ALLE BOLIGER OG PÅ INDENDØRS FÆLLESAREALER