VIGTIG INFORMATION ANGÅENDE VENTELISTER

Vi modtager mange e-mails, hvor studerende beder om at blive sat foran i køen af forskellige grunde.

KKIK følger ventelisterne og det gør ikke nogen forskel at man sender e-mail eller motiverede ansøgninger. 

Systemet giver automatisk point, hvis man kommer langvejs fra, men bortset fra det får man ikke nogen ekstra fordele. De point man får for afstanden er bla. pga. vi går ud fra, at man ikke har noget netværk i København. Manglende netværk/ingen bekendte/ingen familie mv. er altså ikke noget som giver ekstra point på ventelisten.

Vores bedste råd er, at søge de kollegier som har kortere ventelister, hvis man har brug for en bolig indenfor de næste par måneder. Vi har lavet en liste over dem her: Kollegier med kort venteliste (kollegierneskontor.dk)

Vi kan også anbefale at læse vores FAQ, hvor der bla. findes svar på hvorfor man rykker både frem og tilbage på ventelisterne.
Man kan finde vores FAQ her: FAQ (kollegierneskontor.dk) 

En ting man kan gøre, for at have en bedre mulighed for at få tilbudt en bolig er at sikre sig, at den ønskede indflytningsdato er d. 1. eller d. 15. i en måned, da vi kun udlejer på disse to datoer hver måned. Den ønskede indflytningsdato kan være op til 3 mdr. inden studiestart.
Husk også at uploade dokumentation for at du er optaget på studie så snart du får det. Dokumentation for at du har søgt ind på et studie, er ikke gyldig dokumentation. 

Visse oplever at venner/bekendte får tilbudt en bolig uden at de selv har fået tilbud, selvom ansøgningerne tilsyneladende er ens. Men der er altid en forskel, og det kan fx. være:
1. Manglende dokumentation for optagelse på studie
2. Forskellige prioriterede kollegier
3. Forskellig ønsket indflytningsdato

Vær for øvrigt opmærksom på, at indflytnings-/overtagelsesdatoen ikke kan ændres, når du først har modtaget et tilbud. 

Med venlig hilsen
KKIK