Vilkår og bestemmelser

Bedre overblik over og kontrol med dine personoplysninger i Kollegiernes Kontor I København.
Fra d. 25. maj 2018 gælder der nye regler* for, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger, og det har også betydning for dig.

Du får bedre overblik
Kort fortalt betyder de nye regler, at alle privatpersoner fremover får bedre overblik over og kontrol med de personoplysninger, virksomheder m.m. har registreret om dem. Med andre ord bliver det nu endnu nemmere for dig at

  • få udleveret de personoplysninger, vi har registreret om dig
  • få at vide, hvordan vi bruger oplysningerne
  • få opdateret oplysningerne.

Hvilke personoplysninger registrerer vi, og hvad bruger vi dem til?
Typisk registrerer vi oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og uddannelse, når du søger bolig hos os. Oplysningerne bruger vi blandt andet til at rådgive dig bedst muligt i din søgning af studiebolig hos KKIK, og til at tilbyde dig bolig. De oplysninger, vi har registreret, er de samme som du kan se, når du er logget ind på din ansøgning. KKIK gemmer ikke yderligere oplysninger om dig.

Skal du selv gøre noget
Du skal ikke selv gøre noget i forhold til de nye regler, men hvis du vil have tilsendt de oplysninger, vi har registreret om dig, kan du sende os en e-mail på kkik@kollegierneskontor.dk og bede om det.

Med venlig hilsen
Kollegiernes Kontor I København

*EU’s nye persondataforodning (General Data Protection Regulation – GDPR)