STUDIESTARTLISTEN ER NU LUKKET

Studiestartlisten er nu lukket. Det betyder, at de som stadig stod på listen, er rykket ned på ventelisterne, så at de nu er på den ordinære venteliste, og de som blev rykket bagud pga. studiestartlisten kom foran alle andre, er nu rykket frem igen.

Fra d. 01.08. - 31.08.16 kan du ansøge om at komme på vores studiestartliste.
Man kan kun søge i perioden 01.08.-31.08., men listen er aktiv indtil d. 01.12.16.
 

Kriterierne for at komme på listen er flg.:
Læs alle punkter - hvis ikke alle kriterier er opfyldt vil du blive afvist!

 1. Du er førsteårsstuderende i Københavnsområdet. (Studerende i Lyngby og Roskilde kan ikke komme på studiestartlisten) Kandidat/Master er ikke et førsteårsstudie.
   
 2. Du har min. 1 times transport fra din nuværende bopæl til dit studie.
   
 3. Din ansøgning gælder kun for én person - 2-personers ansøgninger kan ikke komme på studiestartlisten.
   
 4. Du skal søge samtlige kollegier som koster max. kr. 3.500,00 inkl. forbrug. Hvis du efter godkendelse på listen, fravælger boliger, vil du blive slettet fra listen uden yderligere varsel, og kan ikke komme på den igen. Du skal selv tilføje boligønskerne til din ansøgning.

   
 5. Du SKAL uploade studiedokumentation (fx. optagelsesbrev) på din ansøgning - ellers bliver du afvist. Du uploader dokumentation ved at klikke på "dokumentation" i menuen (når du er logget ind) og følge anvisningerne.
   
 6. Du kan kun modtage ét tilbud fra studiestartlisten. Hvis du siger nej til et tilbud fra studiestartlisten, bliver du slettet fra listen, men vil fortsat være på den ordinære venteliste. Tilbud fra studiestartlisten tæller som 1 tilbud ud af de 2 tilbud du kan modtage fra KKIK.